top of page

Серія міт-апів для студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса

Відбулася серія міт-апів в рамках проєкту "Підтримка дітей та молоді" за участю ГО "Агенція зі сталого розвитку та інновацій" та ГС "Вінницький кластер приладобудування та автоматизації", на яких студенти Донецького національного університету імені Василя Стуса зустрілися із бізнес-експертами Молодіжного центру кар’єрної навігації «Carеer Route».


📍Координатор проєкту Надія Карплюк привітала учасників міт-апів та відзначила важливість подібних ініціатив для розвитку молодіжного потенціалу.

«Сьогодні ви дізнаєтеся про навички підприємця, репутацію роботодавця та пошук роботи. Про індустрію 4.0, 5.0 – сучасні технології, що присутні в будь-якій сфері діяльності. Саме на стику цих технологій народжується щось нове: інновації, стартапи, удосконалюється бізнес і компанії за рахунок діджиталізації, роботизації, віртуальної реальності та інших технологій».

📍Бізнес-консультантка Анна Кулешова провела два мітапи на теми "Навички підприємця" та "Репутація роботодавця", розкриваючи секрети успішної кар'єри та вибору привабливого місця роботи. Мітапи включали інтерактивні елементи, такі як гра "Працівники-Компанія", яка допомагала учасникам розібратися з вибором роботи.

📍Директор Вінницького кластеру приладобудування та автоматизації, кандидат технічних наук Юрій Клименко провів мітап «Індустрія 4.0 і 5.0: нові кар'єрні можливості». Юрій Миколайович окреслив етапи еволюції промисловості, технології 4 .0, стовпи індустрії 4.0 та 5.0, розповів про баланс між роботизацією та людьми: як поєднати потужність «розумного», точного, швидкого обладнання з людською креативністю та винахідливістю; презентував розвиток технологій у світі, використовуючи криву Гартнера, роботу колаборативних роботів, представив робочі місця І 4.0, навички для навігації інженерної кар’єри, можливості І 5.0, 8 нових трендів ринку праці у 2024 році.

Цей захід став важливою нагодою для студентів вдосконалити свої навички та зрозуміти перспективи розвитку у світі сучасних технологій.

3 перегляди0 коментарів
bottom of page