top of page

Успішний захист проєкту та завершення тренінгового курсу з Кластерного менеджменту

Вітаємо Надію Карплюк Надія Карплюк, Вікторію Колісник Viktoriia Kolisnyk та Юрія Клименка з успішним захистом проєкту та завершенням тренінгового курсу з Кластерного менеджменту від KSE Graduate Business School, який тривав протягом 6 місяців.




Тренінговий курс з Кластерного менеджменту був розроблений з метою підтримки управлінців кластерів у їхніх прагненнях стати ефективними та впливовими інституціями в українському бізнес-контексті. Курс проходив за підтримки програми #EU4Business, ініційованої Європейським Союзом та урядом Німеччини.

Під час першої частини курсу, "Загальний менеджмент кластерів" учасники поглибили свої знання та обговорили стратегії управління кластерами в українському бізнес-середовищі. Збагатилися новими знаннями, стратегіями реалізації та економічними моделями кластерів, які готові застосовувати на практиці.

Під час другої частини, "Європейський ринок і експорт", учасники глибше розібралися у питаннях лідерства кластерів у європейському контексті, стратегій експорту, міжнародних продажів та маркетингу, а також управління ризиками для виходу на експортні ринки. Ці знання та навички є невід'ємною частиною нашого багатогранного інструментарію для досягнення успіху у кластерному менеджменті.

Наша спільна мета полягає в тому, щоб кластери в Україні стали не лише конкурентоспроможними, але й ключовими гравцями у бізнес-середовищі. Вперед до нових досягнень та успіхів!

17 переглядів0 коментарів
bottom of page