top of page

Урочистий прийом ректора 2023 Донецького національного університету імені Василя Cтуса

Відбувся урочистий прийом ректора, присвячений нагородженню найбільш активних та успішних у навчанні, науці та громадській діяльності студентів Донецький національний університет імені Василя Cтуса. Учасники Кластер приладобудування та автоматизації також приєдналися до цієї події, щоб підтримати, поділитися своїм досвідом та висловити побажання студентам на майбутнє.


На захід завітали поважні гості: полковник поліції, начальник Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Дмитро Сосинович, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації Світлана Ярмоленко Світлана Ярмоленко, заступник генерального директора ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» (ТМ "Термія" ПРАТ Вінницький завод "Маяк"), депутат Вінницької міської ради Вячеслав Терліковський та керівник ТОВ «Українська вагова компанія – Брацлав» Українська вагова компанія Іван Мовчан Ivan Movchan


З вітальним словом до учасників заходу звернувся ректор ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Васильович Хаджинов: «Урочистий прийом ректора – це відданість нашим традиціям, яка має давню історію. Шановні студенти, ви всі унікальні та індивідуальні, і завдяки тому, що ви різні, ви – найкращі! У цьому і є наша міць та потужність, бажання перемагати й досягати чогось нового.


З теплими вітаннями виступив заступник генерального директора ПрАТ «Вінницький завод «Маяк», депутат Вінницької міської ради Вячеслав Терліковський: «Від колективу заводу «Маяк» та Вінницької міської ради вітаю молодь із Міжнародним днем студента та зі всіма прийдешніми новорічними святами. Дякую керівництву ДонНУ імені Василя Стуса за натхненну роботу! Студенти, будьте впевнені, що все буде гаразд. Треба бути завжди оптимістами та дякувати нашим захисникам та захисницям, які боронять нашу свободу і незалежність у цей складний час».


Керівник ТОВ «Українська вагова компанія – Брацлав» Іван Мовчан дав декілька порад для здобувачів, як стати успішними: «Студентські роки – це найпрекрасніший період у вашому житті. Здається, я тільки вчора завершив навчання у своєму Інституті, хоча вже промайнуло 20 років. На 5 курсі я почав шукати відповідь на питання, як стати успішним? Секрет доволі простий: будьте професіоналами у справі, якою займаєтеся, або робіть те саме, що й всі інші, але на один день раніше, – і ви досягнете успіху. Кайфуйте, мрійте і дійте!»


Заключним акордом заходу стало вручення подяк ректора 30 найкращим здобувачам університету за їхні досягнення в навчанні, науці, спорті та громадській діяльності.

Молодь – це наше майбутнє, наша совість та наш взірець.

6 переглядів0 коментарів
bottom of page