top of page

Конференція Clusters Meet Regions в Яссах (Румунія)

21-23 листопада 2023 року Яна Ільчик (INNOVINNPROM ІННОВІННПРОМ) представляла Кластер приладобудування та автоматизації на конференції Clusters Meet Regions в Яссах (Румунія) у складі делегації від УКА (Український кластерний альянс)


На конференції представники кластерів презентували свої проєкти для румунських колег, провели переговори з потенційними партнерами та підписали меморандум між УКА та Румунським кластерним альянсом Asociatia Clusterelor din Romania.

Особливий акцент було зроблено на міжнародному та міжрегіональному кластерному співробітництві з Україною та Республікою Молдова в контексті ширшої перспективи Дунайського регіону.

Подія зібрала понад 150 представників кластерів, компаній, національних і регіональних органів державної влади та організацій підтримки бізнесу з Румунії та інших європейських країн, а також фінансових посередників, інноваційних агентств, промислових асоціацій та інвесторів.

Делегація від УКА відвідала конференцію в Румунії в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

6 переглядів0 коментарів
bottom of page