top of page

БЕЗКОШТОВНІ оффлайн міт-апи з експертами та власниками бізнесу

18 та 23 грудня представники компаній кластеру приймуть участь у серії БЕЗКОШТОВНИХ оффлайн міт-апів з експертами та власниками бізнесу від молодіжного центру кар'єрної навігації "Car-Route", які є продовженням онлайн курсу "Кар’єрні вибори і рішення"



Цілі даного проєкту відповідають стратегічній меті кластеру - формуванню повнофункціональної промислової екосистеми інновацій. Один із шляхів досягнення - залучення студентів та молодих вчених у розбудову екосистеми. Реалізація такого проєкту допоможе талановитій молоді визначитися із сферою діяльності, знайти своє місце у відновленні економіки та побачити роботодавців.

Також підприємства приладобудівної та ІТ–галузі приймуть у себе та познайомлять з перспективними професіями та вакансіями учасників, які успішно виконають домашні завдання та складуть власний кар’єрний план після проходження 4-х тижневого онлайн-курсу "Кар’єрні вибори і рішення".

ПРОГРАМА:


 14 грудня - "Навички підприємця: які особистісні характеристики, знання та вміння необхідні для успішного розвитку власної справи" та

 15 грудня - "Репутація роботодавця: як обрати привабливе місце роботи" – спікер Анна Кулешова, бізнес-консультантка та керуюча партнерка у "K&K Consulting", консультантка з бізнесу та маркетингу ПП "Консалтингова компанія "Балансир", експертка з побудови відділів продажу та маркетингу – 10+ років, управлінський досвід – 5+ років.


 18 грудня - "Що потрібно для успішного проходження співбесіди" – спікер Володимир Безницький, COO (chief operating officer) групи компаній Gemicle. Має більше 15 років успішного управлінського досвіду. Експерт з кризіс менеджменту та стратегічного планування. Коуч з особистого та професійного розвитку.


 23 грудня - "Індустрія 4.0 і 5.0 нові кар'єрні можливості" – спікер Юрій Клименко, директор Вінницького кластеру приладобудування та автоматизації, к.т.н.. Досвід у бізнесі 20+ років, досвід у викладанні та тренінгах 25+ років, досвід управління кластером 2+ роки. Експерт з управління проектами, розбудови інноваційних екосистем, створення та розвитку кластерних організацій.

Серія офлайн-мітапів буде проходити 14, 15, 18, 23 грудня.

Переглянути повну програму та зареєструватися можна за посиланням до 17 грудня включно https://forms.gle/Wg1xTaZFbxSrWJQ77

Серію міт-апів реалізовано ГО "Агенція зі сталого розвитку та інновацій" у партнерстві з Кластер приладобудування та автоматизації в рамках проєкту “Підтримка дітей та молоді шляхом зміцнення потенціалу низових ініціатив швидкого реагування в Україні”, що реалізує громадська організація Асоціація Української Миротворчої Школи за фінансової підтримки TDH Germany Nepal - terre des hommes.

2 перегляди0 коментарів
bottom of page